05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSwatch grupa odlazi s Baselworlda

Swatch grupa odlazi s Baselworlda

- Oglas -
Swatch grupa više neće izlagati na Baselworldu, objavile su švajcarske novine Neue Zürcher Zeitung. To znači da sledeće godine na dosad najvećem svetskom sajmu satova neće biti brendova ka što su Breguet, Blancpain, Harry Winston, Jaquet Droz, Omega, Glashütte Original, Longines, Rado, Tissot, Mido, Certina, Hamilton, Balmain i Calvin Klein. 
 
Naravno, to znači i da je budućnost ovoga sajma ozbiljno dovedena u pitanje jer je jasno kakva je ovo poruka ostalim izlagačima i sada se samo čeka sledeći korak Rolexa, Pateka i ostalih časovničarskih velikana. Ova odluka Swatch grupe posledica je nedavno propalih dogovora s upravom Baselworlda. Da podsetimo, 101. Baselworld, održan ovog proleća, imao je dobru posećenost, ali prepolovljeni broj izlagača u odnosu na prošlu godinu. 
 
Svet satova se još jednom u svojoj istoriji drastično menja. Da li je to nabolje ili nagore, vreme će vrlo brzo pokazati, a mi ćemo pratiti i informisati vas.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -