03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSutra započinje 102. Baselworld

Sutra započinje 102. Baselworld

- Oglas -
Sto drugo izdanje najvećeg svetskog sajma satova Baselworld svoja vrata otvara 21. marta 2019, a trajaće do utorka 26. marta 2019. godine.
 
Uprkos činjenici da su se brendovi iz Swatch grupe povukli sa sajma (Omega, Tissot, Longines, Rado, Hamilton, Certina, Blancpain, Glashütte Original, Breguet, Calvin Klein, Mido i dr.), čime je potencijalno izgubio na atraktivnosti, on ipak ide dalje, oslanjajući se na jaka imena poput Rolexa, Patek Philippea, Tudora, Seika, Bvlgarija, Choparda, TAG-a, Hublota, Zenitha, Breitlinga i mnogih drugih.
 
Ove godine organizatori sajma više su se fokusirali na stvaranje prijatne atmosfere za medije i posetioce, pa je tako proširen medijski centar, poboljšani su sadržaji za druženje i odmor kao što su restorani i kafići, a redizajniran je i prostor rezervisan ekskluzivno za proizvođače nakita.
 

Foto: Courtesy of Baselworld

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -