02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSportski El Primero

Sportski El Primero

- Oglas -

Zenithov novi model El Primero Sport nastavlja niz pouzdanih i preciznih sportskih hronografa izuzetno elegantnog izgleda.

Kućište prečnika 45 mm i debljine 14,05 mm je od nerđajućeg čelika, s obe strane je prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 200 metara.

Na brojčaniku se nalaze uvećane oznake vremena i kazaljke sati i minuta s crnim umetkom, crvena sekundara s karakterističnom zvezdicom na donjem kraju, prozor za datum na 6 časova te podbrojčanici hronografa. U samom središtu brojčanika na 3 časa smešten je 30-minutni brojač, na 6 sati 12-časovni brojač, a na 9 sati podbrojčanik malih sekundi. Na prstenu oko brojčanika upisana je skala brzinomera.

Sat pokreće manufakturni automatski kalibar El Primero 400 B sa 31 rubinom, 50-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma i hronografa. Kalibar je ukrašen ženevskim motivom, a radi na frekvenciji od 36.000 vibracija na čas.

Novi El Primero Sport ima tri verzije: sa sivim brojčanikom i čeličnom narukvicom, s belim brojčanikom i smeđim kožnim kaišem i sa sivim brojčanikom i crnim gumenim kaišem.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -