07 / 12 / 22
- OGLAS -
NovostiSlim d'Hermès

Slim d’Hermès

- Oglas -

Kolekcija satova Slim d’Hermès, predstavljena na ovogodišnjem Baselworldu, oličenje je čiste forme, harmonije i strogih linija. Satovi, čiji je kalibar debljine samo 2,6 mm, dostupni su s kućištem prečnika 25, 32 i 39,5 mm, izrađenim od 18-karatnog ružičastog zlata ili čelika, s mogućom ugradnjom dijamanata.

Mehanizam sata u modelima s kućištem prečnika 39,5 mm je Hermèsov kućni mehanički automatski kalibar H1950, sa 29 rubina, mikrorotorom i 42-časovnom rezervom snage. Kroz safirno staklo na pozadini sata pruža se pogled na mehanizam ukrašen sitnim stilizovanim slovima H. Modeli s kućištem prečnika 25 i 32 mm imaju kvarcni mehanizam. Sat je vodootporan do 30 metara.

Poseban detalj na brojčaniku su efektno i originalno dizajnirani arapski brojevi, čiji je idejni tvorac poznati dizajner Filip Apeloag.

Sat ide uz kaiš od krokodilske kože.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -