05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSeiko Premier Kinetic Direct Drive Moonphase

Seiko Premier Kinetic Direct Drive Moonphase

- Oglas -

Seikov sat, Premier Kinetic Direct Drive Moonphase, pokreće kućni kvarcni kalibar 5D88 s automatskim rotorom koji koristi pokrete tela da bi stvorio energiju kojom, zatim, napaja bateriju sata. Posebno je korisna modifikovana krunica čijim se okretanjem može ručno napuniti baterija, a sam proces punjenja prikazuje se „uživo“ na pokazivaču rezerve snage. Mehanizam ima jednomesečnu rezervu snage.

Kućište prečnika 40 mm izrađeno je od poliranog čelika i na prednjoj strani ima safirno staklo. Vodootporno je do 100 metara.

Na brojčaniku se nalaze podbrojčanik datuma na 3 sata, podbrojčanik s danima u nedelji i 24-časovnim prikazom vremena na 6 sati, pokazivač Mesečevih mena na 12 časova i pokazivač rezerve snage na 9 sati. Svim funkcijama sata upravlja se krunicom, s izuzetkom pokazivača Mesečevih mena, koji se podešava dugmetom smeštenim na levoj strani kućišta.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -