05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSeiko Astron Limited Edition 2014

Seiko Astron Limited Edition 2014

- Oglas -

Seiko Astron GPS Solar je još 2012, čim je predstavljen, postigao veliki uspeh. Ovaj model je prvi solarni GPS sat. Pritiskom dugmeta, Astron prima signal sa GPS satelita, identifikuje vremensku zonu i prikazuje tačno vreme. Mehanizam 8X82, predstavljen ovog septembra, manji je za 30% zahvaljujući upotrebi manje GPS antene. Novina su i nove boje brojčanika ispod koga se kriju solarne ćelije.

Dva nova modela imaju svetlije brojčanike i atraktivan dizajn. Ženski Astron GPS na brojčaniku ima deset dijamanata koji su indikatori časova i beli kožni kaiš od krokodilske kože. Uz dozu elegancije, kao i GPS određivanje tačnog vremena gde god se nalazili, beli Astron GPS predstavlja odličan izbor sata za žene koje često putuju i menjaju vremenske zone.

Crni Astron ima iste mogućnosti kao i beli. Karakteristična kombinacija crne boje (titanijum s čvrstim premazom) i detalja od ružičastog zlata stvaraju odličan kontrast. Oba modela biće proizvedena u ograničenoj seriji. Za SSE019, odnosno model crne boje, planirana je proizvodnja od 3000 primeraka. Model bele boje, sa oznakom SSE021, nešto je ekskluzivniji, sa serijom od 1000 primeraka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -