05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSATOVI ZA VOLANOM – ORIS

SATOVI ZA VOLANOM – ORIS

- Oglas -
Oris aktivno učestvuje u automobilskom svetu još od 2003, kad je sklopio partnerstvo s britanskim timom Williams Formula 1, koje je za više od deceniju iznedrilo mnoštvo zanimljivih satova. 
 
Godina 2018. nije izuzetak jer je Oris, kako bi obeležio pedesetogodišnjicu Williamsovog glavnog sponzora u Formuli 1, tima Martini Racing, kreirao novi hronograf ukrašen Martinijevim prepoznatljivim tamnoplavim, svetloplavim i crvenim prugama. 
 
Model Oris Martini Racing Limited Edition (ref. 01 774 7717 4184-Set MB) ima 44-milimetarsko čelično kućište koje je s gornje strane prekriveno safirnim staklom a s donje čeličnim poklopcem s Martinijevim jubilarnim grbom, i vodootporno je do 100 m. U kućištu se skriva automatski kalibar Oris 774 (osnova SW 500) s 25 rubina, 48-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa. Sat ide uz čeličnu narukvicu ili crn gumeni kaiš, a izrađen je u ograničenoj seriji od 500 primeraka.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -