02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSATOVI ZA VOLANOM – IWC

SATOVI ZA VOLANOM – IWC

- Oglas -
IWC Schaffhausen je osnovao trkački auto-tim IWC Racing Team, čime je postao prvi časovničarski brend na svetu koji se na trkama klasičnih automobila takmiči sopstvenim autom i vozačima. 
 
Povodom osnivanja svog klasičnog auto-tima, što je svečano objavljeno na 76. susretu članova u Gudvudu u maju 2018, IWC je predstavio novi sportski model Ingenieur Chronograph Sport Edition “76th Members’ Meeting at Goodwood” (ref. IW381201). On ima 44,3-milimetarsko kućište od titanijuma, vodootporno do 120 m, brojčanik u tzv. panda stilu s crnim podbrojčanicima na beloj podlozi, manufakturni automatski kalibar 69380 s 33 rubina, 46-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma, dana u nedelji i hronografa, te kaiš od crne teleće kože.
 
Model je izrađen u ograničenoj seriji od 176 primeraka. Prvu trku, Arosa ClassicCar, održanu u septembru, za IWC Racing Team vozio je bivši vozač Formule 1 Karl Veldinger, osvojivši solidno sedmo mesto. Zvanični automobil IWC-ovog tima je legendarni Mercedes-Benz 300 SL “Gullwing”.  
 
 
 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -