12 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiSATOVI ZA VOLANOM – HUBLOT

SATOVI ZA VOLANOM – HUBLOT

- Oglas -
Avangardni švajcarski brend Hublot i verovatno najpoznatiji proizvođač sportskih automobila na svetu, Ferrari, od 2012. kad su započeli saradnju pa do danas kreirali su više od pedeset luksuznih satova. 
 
Novi model Big Bang Ferrari Magic Gold (ref. 402.MX.0138.WR) ima 45 mm široko i do sto metara vodootporno kućište izrađeno od Hublotovog patentiranog materijala Magic Gold za koji iz te kompanije tvrde da je najtvrđe zlato na svetu. Brojčanik je delimično skeletonizovan i ukrašen prepoznatljivim zlatnim Ferrarijevim konjem; podbrojčanik hronografa na 3 časa inspirisan je izgledom automobilskog brzinomera, a male sekunde na 9 sati oblikovane su kao automobilski ventilator. 
 
Safirno staklo na pozadini sata otkriva manufakturni automatski kalibar HUB1241 s 38 rubina, 72-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa. Sat ima crni kaiš od kože s gumenom postavom, a u paketu dolazi i dodatni kaiš od smeđe kože i gume. Big Bang Ferrari Magic Gold je izrađen u ograničenoj seriji od 250 primeraka.
 
 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -