02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiSATOVI ZA VOLANOM – Frédérique Constant

SATOVI ZA VOLANOM – Frédérique Constant

- Oglas -
Švajcarski brend Frédérique Constant od 2004. pruža podršku i promoviše legendarne vintage automobile britanske kompanije Austin-Healey. Osim što sponzoriše relije vintage i klasičnih automobila širom sveta, uključujući i Healeyjev evropski susret (European Healey Meeting), svake godine proizvede nove satove iz klasične kolekcije Vintage Rally Healey. 
 
Ove godine Frédérique Constant je predstavio tri nova modela Vintage Rally Healey Chronograph, koji se razlikuju po materijalu od koga je izrađeno 42-milimetarsko kućište i boji brojčanika i perforiranog kožnog kaiša. Model reference FC-397HN5B4 ima čelično kućište presvučeno PVD-om od ružičastog zlata, tamnoplavi brojčanik i tamnoplavi kaiš, referenca FC-397HSG5B6 ima čelično kućište, srebrni brojčanik i tamnosivi kaiš, dok model FC-397HGR5B6 dolazi s čeličnim kućištem, zelenim brojčanikom i zelenim kaišem. 
 
Sve satove pokreće automatski kalibar FC-397 s 25 rubina, 46-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi i hronografa. Modeli Vintage Rally Healey Chronograph raspoloživi su u ograničenoj seriji od po 2888 primeraka.
 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -