08 / 08 / 22
- OGLAS -
NovostiSATOVI ZA VOLANOM – CHOPARD

SATOVI ZA VOLANOM – CHOPARD

- Oglas -
Švajcarska časovničarska manufaktura Chopard i Mille Miglia, prestižna revijalna trka vintage automobila koja se u spomen na izvornu trku iz sredine dvadesetog veka tradicionalno održava u maju na ruti Breša-Rim-Breša, 2018. su proslavili jubilarnu tridesetogodišnjicu partnerstva.
Chopard je tim povodom predstavio nove sportske hronografe iz popularne kolekcije Mille Miglia dostupne u pet verzija koje se razlikuju po boji brojčanika, od kojih svaka predstavlja jednu automobilsku zemlju; tako ružičasti brojčanik pripada Italiji, srebrni Nemačkoj, zeleni Velikoj Britaniji, plavi Francuskoj, a žuti Belgiji. Modeli Mille Miglia Racing Colours imaju okruglo čelično kućište prečnika 42 mm, koje je s obe strane prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do pedeset metara.
Satove pokreće automatski kalibar s 37 rubina, 42-časovnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na čas, COSC-ovim sertifikatom i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datuma i hronografa. Perforirani crni kaiš je od teleće kože postavljene gumom. Modeli Mille Miglia Racing Colours dostupni su u ograničenoj seriji od po 300 primeraka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -