24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiSATOVI KOJE SE ISPLATI KUPITI - Satelite Wave GPS F990

SATOVI KOJE SE ISPLATI KUPITI – Satelite Wave GPS F990

- Oglas -
Citizenov novi robustni sportski sat kompleksnog futurističkog dizajna Satelite Wave GPS F990 za prihvatljivih 2495 evra nudi solarno napajanje, GPS, hronograf i prikaz svetskog vremena koji će avanturistima dobro doći i na prijatnom izletu i u ekstremnim uslovima. 
 
Sat referentnog broja CC7005-16E iz kolekcije Satelite Wave GPS ima kućište dimenzija 48,5 x 18,25 mm, izrađeno od materijala Super Titanium presvučenog DLC-om i s gornje strane prekriveno safirnim staklom. Brojčanik je crn. Sat pokreće manufakturni kvarcni Eco-Drive kalibar F990 na solarno napajanje s funkcijama časova, minuta, sekundi, večnog kalendara, hronografa, prikaza druge vremenske zone, prikaza svetskog vremena, satelitskog podešavanja vremena, globalnog pozicioniranja, štednje energije, indikatora količine svetlosti i indikatora rezerve snage. Kaiš je gumeni. Sat je izrađen u ograničenoj seriji od 1500 primeraka. Cena: 2.495 €

Više u časopisu Satovi i nakit broj 24, zima 2018.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -