21 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiSatovi koje se isplati kupiti | Pouzdan i atraktivan Rolex

Satovi koje se isplati kupiti | Pouzdan i atraktivan Rolex

- Oglas -
Posedovati sat Rolexa, verovatno najpoznatijeg časovničarskog brenda na svetu, san je svakog ljubitelja ručnih satova, a jednostavan ali pouzdan i vizuelno atraktivan model Oyster Perpetual Explorer II s cenom od prihvatljivih 7.700 evra idealna je prilika za to. 
 
Sat referentnog broja 216570 iz kolekcije Explorer ima kućište prečnika 42 mm izrađeno od nerđajućeg čelika. Kućište je s prednje strane prekriveno safirnim staklom.
 
Brojčanik je crne boje. Sat pokreće manufakturni automatski kalibar 3187 s 31 rubinom, 48-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, stop-sekundi, datuma i prikaza druge vremenske zone.

Kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat. Narukvica je izrađena od nerđajućeg čelika. Sat je vodootporan do 100 metara.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -