22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiSatovi koje se isplati kupiti | Citizen kompleksnog dizajna

Satovi koje se isplati kupiti | Citizen kompleksnog dizajna

- Oglas -
Citizenov novi robustni sportski sat kompleksnog futurističkog dizajna Satelite Wave GPS F990 za prihvatljivih 2.495 evra nudi solarno napajanje, GPS, hronograf i prikaz svetskog vremena, te će avanturistima dobro doći i na prijatnom izletu i u ekstremnim uslovima.
 
Sat referentnog broja CC7005-16E iz kolekcije Satelite Wave GPS ima kućište dimenzija 48,5 x 18,25 mm. Kućište je izrađeno od materijala Super Titanium presvučenog DLC-om i s prednje strane prekriveno safirnim staklom.
 
Brojčanik je crne boje. Sat pokreće manufakturni kvarcni Eco-Drive kalibar F990 na solarno napajanje s funkcijama sati, minuta, sekundi, večitog kalendara, hronografa, prikaza druge vremenske zone, prikaza svetskog vremena, satelitskog podešavanja vremena, globalnog pozicioniranja, štednje energije, indikatora količine svetlosti i indikatora rezerve snage. Kaiš je izrađen od gume. Sat je dostupan u ograničenoj seriji od 1.500 primeraka.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -