22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiŠampionski sat za teniskog asa

Šampionski sat za teniskog asa

- Oglas -
Teniski as Novak Đoković, jedan od najboljih sportista svih vremena, od avgusta 2021. je ambasador popularnog švajcarskog časovničarskog brenda Hublot.
Promociju svog novog ambasadorskog angažmana Đoković je ulepšao avangardnim sportskim modelom Big Bang Meca-10 Ceramic Blue (ref. 414.EX.5123.RX) koji krase Hublotov prepoznatljivi robustni dizajn, skeletonizacija, moderni materijali, minuciozna izrada i pouzdani manufakturni kalibar.
Kućište dimenzija 45 x 15,95 mm izrađeno je od vrlo otporne i čvrste ali lagane mikroblastirane i polirane tamnoplave keramike, s obe strane je prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 100 m.
2 big bang meca 10 ceramic blue 45 mm 414.EX .5123.RX
Klasičnog brojčanika nema, već se pogled neometano pruža na manufakturni skeletonizovani kalibar HUB1201 na ručno navijanje s 24 rubina, impresivnom desetodnevnom rezervom snage koju proizvode dva kućišta opruge, frekvencijom od 21.600 vibracija na čas i funkcijama sati, minuta, malih sekundi i indikatora rezerve snage.
Podbrojčanik malih sekundi smešten je na 9 časova, točkić indikatora rezerve snage na 6 sati, a zaplavljeni delovi mehanizma odlično idu uz tamnoplavu boju kućišta.
Big Bang Meca-10 Ceramic Blue (ref. 414.EX.5123.RX) ide uz integrisan tamnoplavi gumeni kaiš ukrašen vertikalnim „žlebovima“, a cena mu je 21.700 evra.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -