02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiRomain Jerome Batman DNA

Romain Jerome Batman DNA

- Oglas -

Romain Jerome uvek uspe da nas iznenadi sa nesvakidašnjim satovima. Upravo su predstavili Batman-DNA model sa kojim se obeležava 75 godina od prvog Betmen stripa. Moramo pohvaliti njihovu originalnost. RJ Batman-DNA sat zaista bismo mogli zamisliti na ruci ovog super-heroja iz Gotama!

Ovaj model dolazi u kućištu od 46mm, sa crnim PVD premazom. Konture kućišta pomalo nas podsećaju na Betmobil, što sigurno nije slučajnost. Na samoj sredini brojčanika nalazise Betmenov amblem, koji je opkružen plavim Superluminova premazom. Oni koji su čitali strip, ili gledali neki od filmova, shvatiće da se u mraku dobija sličan prikaz Betmenovom bet-signalu. Superluminova premaz nanesen je i na satnu i minutnu kazaljku, gde ima praktičnu primenu.

Crni krokodilski kaiš ima izraženu teksturu, koja podseća na Betmenov kostim. Na poklopcu sata ugraviran je Betmenov amblem, kao i broj sata. Biće proizveden u svega 75 primeraka, po ceni od 14.950 evra. 

2 Romain Jerome Batman DNA

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -