05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiRolex, Patek Philippe, Chanel, Chopard i Tudor napustili Baselworld

Rolex, Patek Philippe, Chanel, Chopard i Tudor napustili Baselworld

- Oglas -
Posle otkaza brojnih slavnih brendova koji su godinama nosili Baselworld juče je stiglo  zajedničko saopštenje kojim su Rolex, Patek Philippe, Chanel, Chopard i Tudor objavili da i oni odlaze s ovog sajma.
 
Navodno je do razlaza došlo zbog loše komunikacije između sajma i brendova s kojima nije dogovoren ni novi termin održavanja Baselworlda u januaru 2021. godine.
 
Stoga će se ovih pet brendova verovatno pridružiti sledećem Watches and Wondersu, to jest bivšem SIHH-u, koji treba da se održi u aprilu 2021. godine u Ženevi.
 
Reakcija Bazela na ovo otkazivanje nije bila nimalo ljubazna pa su tako naposletku bez rukavica odgovorili brendovima kako su oni vrlo dobro znali za pomeranje termina i da je sve napravljeno u dogovoru s njima.
 
Kakogod se završila nesrećna bazelska priča, sve je jasnije da je virusna kriza samo dokrajčila već načeto tržište satova i da je pitanje hoće li se ono ovoga puta ikako oporaviti.
 
Mi ćemo to svakako pratiti, a vi pratite nas.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -