08 / 08 / 22
- OGLAS -
NovostiRoger Dubuis i Italdesign

Roger Dubuis i Italdesign

- Oglas -
Tim povodom Roger Dubuis kreirao je limitiranu verziju svog sportskog haj-tek modela Excalibur Spider Single Tourbillon, dostupnu u samo osam primeraka.
Kućište ekskluzivnog modela Excalibur Spider Italdesign Edition, prečnika 45 milimetara, izrađeno je od slojeva ugljeničnih vlakana i titanijuma presvučenog crnim DLC-om, obruč je od keramike, a krunica presvučena crvenom gumom. Vodootporno je do 50 metara.
Skeletonizovani brojčanik od titanijuma između sedam i osam sati ima turbijon, koji se rotira jednom u minuti. Poseban detalj koji evocira Italdesign jeste prikaz italijanske zastave između 10 i 11 sati.
Sat pokreće skeletonizovani manufakturni kalibar RD505SQ na ručno navijanje s 19 rubina, 60-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta i turbijona. Kalibar, čiji je kvalitet potvrđen Ženevskim pečatom, radi na frekvenciji od 21.600 vibracija na sat.
Kaiš sata je od crne gume, prošiven koncem u bojama italijanske zastave.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -