03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiRoger Dubuis Excalibur Automatic Skeleton

Roger Dubuis Excalibur Automatic Skeleton

- Oglas -

Novi Roger Dubuis Excalibur karakterišu specifična dizajnerska rešenja, po kojima je ova kuća prepoznatljiva. Skeleton mehanizam, lugovi s centralnim elementom i mestimično izrezbaren prsten kućišta, samo su neka od njih. Novost su nešto manje dimenzije od onih na koje smo navikli kod njihovih modela. Kućište, prečnika 42 mm, izrađeno je od ružičastog zlata koje se odlično slaže s braon kaišem od krokodilske kože. 

Kad je Roger Dubuis u pitanju, navikli smo na izuzetno komplikovane mehanizme koji pokazuju sva časovničarska umeća ove manufakture. Novi model nije nište jednostavniji. Doduše, tourbillon je ovom prilikom izostavljen. Skeleton mehanizam RD820SQ odlikuju složena arhitektura i napredna rešenja i sastoji se od 197 delova. Sistem automatskog navijanja, uključujući mikrorotor, smešten je u gornjoj polovini kućišta. Veći deo mehanizma ima doradu od sivog rodijuma, što doprinosi atraktivnosti. Rezerva snage je 60 časova.

Roger Dubuis Excalibur Automatic Skeleton 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -