29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiRoberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers – sofisticirani nakit s titanijumom

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers – sofisticirani nakit s titanijumom

- Oglas -

Luksuzni italijanski proizvođač nakita Roberto Coin predstavio je nove komade nakita u okviru svoje cenjene linije Venetian Princess, inspirisane venecijanskim motivima. Nova kolekcija Venetian Princess Titanium Flowers donosi cvetni nakit sa zanimljivim titanijumskim „twistom“, što će se svideti ženama koje traže klasičan, sofisticiran dizajn s daškom modernog.

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers cvetni nakit
Kolekcija Venetian Princess Titanium Flowers donosi cvetni nakit sa zanimljivim titanijumskim „twistom“

Stil umesto mode

Roberto Coin je popularan italijanski brend luksuznog nakita koji od osnivanja 1996. godine oduševljava upečatljivim dizajnom inspirisanim umetnošću, prirodom i tradicijom različitih naroda. Ovaj brend, čije se sedište nalazi u Vićenci, italijanskom gradu poznatom po obradi zlata i izradi nakita, stavlja stil ispred mode jer, kako sami kažu, „moda je promenjiva, hirovita; stil nije, on je deo nas“. Zato je nakit Roberta Coina pravi primer bezvremenosti, trajnosti i postojanosti.

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers bezvremenost

Osim na tradiciju, Roberto Coinovi dizajneri naglasak stavljaju i na kreativnost i inovativnost kako bi konstantno u ponudi imali nešto sveže, dosad neviđeno, što će oduševiti različite, često i oprečne ukuse ljubiteljki nakita.

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers kreativnost
Osim na tradiciju, Roberto Coinovi dizajneri naglasak stavljaju na kreativnost i inovativnost

Rubin, Roberto Coinov potpis

Kao garancija beskompromisnog kvaliteta i autentičnosti svaki komad Roberto Coin nakita potpisan je sitnim rubinom. Rubin je postavljen na unutrašnju stranu kako bi bio u dodiru s kožom vlasnice, čime Roberto Coin svojim kupcima prenosi dobre želje i vibracije.

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers rubin
Rubin je postavljen na unutrašnju stranu nakita kako bi bio u dodiru s kožom vlasnice

Venecija u cveću

Linija nakita Venetian Princess inspirisana je, kako joj ime kaže, nezaboravnom Venecijom. Konkretno, u centru linije je motiv cveta koji krasi venecijanske gotičke prozore, tkanine i druge umetnine. Nakit iz ove linije ima zanimljivu strukturu izrađenu od zavrnute žice vidljive samo vlasnici, a kroz godine je doživeo mnoge promene, od izvornog dizajna s crnim i belim dijamantima do smelijih varijanti obogaćenih sedefom, malahitima i lapis lazulijem.

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers motiv cveta
U centru linije Venetian Princess je motiv cveta koji krasi venecijanske gotičke prozore, tkanine i druge umetnine

Četiri boje titanijuma

Nova kolekcija pak ide korak dalje i u fokus stavlja titanijum – lagan ali čvrst moderan materijal, netipičan za izradu nakita. Njegova posebnost je sposobnost da poprimi različite boje kada je izložen određenim temperaturama. Nakon višegodišnjeg istraživanja i eksperimentisanja s novim tehnologijama Roberto Coinovi majstori otkrili su inovativan način da, koristeći veoma precizne mašine, obrade i potom oksidiraju komadiće titanijuma i tako na njih fiksiraju jednu od četiri boje – ružičastu, zelenu, plavu ili sivu.

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers boje
Roberto Coinovi majstori otkrili su inovativan način da obrade i potom oksidiraju komadiće titanijuma i tako na njih fiksiraju jednu od četiri boje – ružičastu, zelenu, plavu ili sivu

Roberto Coin klasika za prefinjene žene

Osim od titanijuma, ogrlice, minđuše i prstenje iz kolekcije Venetian Princess Titanium Flowers izrađeni su i od 18-karatnog ružičastog zlata i ukrašeni sitnim dijamantima koji pojačavaju oreol romantike, klasike i prefinjenosti.

Roberto Coin Venetian Princess Titanium Flowers zlato dijamanti
Ogrlice, minđuše i prstenje iz kolekcije Venetian Princess Titanium Flowers izrađeni su i od 18-karatnog ružičastog zlata te ukrašeni sitnim dijamantima

Cene nakita iz kolekcije Venetian Princess Titanium Flowers kreću se od 1.860 do 6.100 evra, što zavisi od ukupne težine dijamanata koji ga krase. Ovaj nakit je idealan izbor za žene koje vole klasičan, prefinjen cvetni dizajn s daškom modernog, koji će se odlično uklopiti u sve odevne kombinacije.

Video:Roberto Coin

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -