18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiRoberto Coin Love in Verona – ljubav kao inspiracija

Roberto Coin Love in Verona – ljubav kao inspiracija

- Oglas -

Nakon Portofina, Kaprija, Rima i Venecije Roberto Coin je još jednom italijanskom gradu posvetio nakit vanvremenske lepote. U pitanju je čarobna Verona. Upoznajte zanosnu kolekciju Love in Verona, nakit neponovljivog luksuza i suptilne elegancije.

U gradu romantike

Atelje Roberto Coin nas iz godine u godinu vodi na svojevrsno putovanje po Italiji. Kolekcija Love in Verona najnoviji je deo priče koja povezuje nakit s gradovima zemlje sinonima za modu, umetnost i dolce vita filozofiju.

Kreativne dizajnere brenda Roberto Coin inspirisala je Verona, grad koji se nalazi na Uneskovoj listi svetske baštine. To ne predstavlja iznenađenje, budući da Verona oduvek pleni posebnim šarmom pa je s vremenom dobila i epitet grada ljubavnika kao pozornica najpoznatije priče u književnosti. One o Romeu i Juliji.
Takođe, Verona je i dom jedinstvenog „Juliet“ kluba koji postoji od davne 1930. godine. Ovo specijalno udruženje prikuplja ljubavna pisma koja u hiljadama stižu besmrtnoj Juliji iz svih krajeva sveta. Upravo se u Veroni svakodnevno okuplja grupa posvećenih dama koje čitaju i predano odgovaraju na ta pisma, a zatim ih čuvaju u dragocenoj arhivi – sve u ime ljubavi i magičnog grada na severu Italije.

Roberto Coin Love in Verona prstenje
Graciozno prstenje linije Love in Verona dostupno je u tri sofisticirane nijanse zlata

Love in Verona – nova mera ženstvenosti

Nakit prestižne kolekcije izrađen je u tri nijanse zlata, što otvara širok spektar mogućnosti kombinovanja i izražavanja ličnog stila. Bilo da je reč o prstenju, minđušama, narukvicama, privescima ili ogrlicama Love in Verona pleni u poliranoj i satenskoj završnici. Dizajn tradicionalno uvodi i dodir luksuza – dijamantski cvet s četiri latice prepoznatljivi je ukras renomiranog brenda koji krasi sva izdanja linije Love in Verona. U najraskošnijim verzijama dijamanti su dopunjeni između ostalog rubinima, plavim safirima i zelenim smaragdima. U pitanju je  vizuelni omaž čuvenoj Areni, arhitektonskom zdanju koje predstavlja nezaobilazni simbol Verone.

Roberto Coin Love in Verona nausnice
Nastupajući praznici idealan su trenutak da obradujete damu do koje vam je stalo. Neka to budu naušnice Love in Verona…

Nakit kao poruka ljubavi

U ovoj kolekciji bogatoj simbolima Roberto Coin umeće izrade i ukrašavanja naglašava izrazito savremenom i svedenom estetikom, pri čemu sjaj nakita Love in Verona zavodi prefinjenom igrom svetlosti. Roberto Coin ponosno ističe da se svaki dijamant ručno postavlja uz asistenciju mikroskopa, čime se formira besprekorna celina. Takođe, kopča na svakoj narukvici opremljena je skrivenim mehanizmom koji garantuje maksimalnu sigurnost, bez narušavanja skladne siluete. Poput svih komada prestižnog Roberto Coin nakita i Love in Verona u dizajn vešto uklapa diskretno postavljeni rubin, detalj inspirisan periodom starog Egipta. Faraoni su naime verovali da kontakt rubina sa kožom osigurava prosperitet, ljubav i sreću. Danas je to vizuelni potpis italijanske kompanije.

Roberto Coin Love in Verona dijamanti
Belo zlato u kombinaciji sa safirima, smaragdima i dijamantima formira glamuroznu celinu. Skriveni rubin kompletira prestiž

Istražite nakit kolekcije Love in Verona i pronađite komad koji će obeležiti nezaboravne trenutke i pokrenuti emocije.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -