05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiRekordnih 35 izlagača na predstojećem SIHH-u

Rekordnih 35 izlagača na predstojećem SIHH-u

- Oglas -
Na Dvadeset osmom ženevskom salonu satova (Salon International de la Haute Horlogerie), koji će se održati od 15. do 19. januara 2018. u Palexpo, najnovije kreacije predstaviće rekordnih trideset i pet izlagača.
 
Standardnoj postavi, koju čine A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin i  Van Cleef & Arpels, 2018. pridružiće se francuski modni brend Hermès, koji već godinama kreira izuzetno kvalitetne, inovativne i zanimljive satove.
 
A brendovima Christophe Claret, Grönefeld, H. Moser & Cie, Hautlence, HYT, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, MB&F, Ressence, RJ-Romain Jerome, Speake-Marin i Urwerk u delu za nezavisne brendove, Carré des Horlogers, društvo će od 2018. praviti Armin Strom, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, Élégante by F.P.Journe i Romain Gauthier.
 
Prostor u kojem će se SIHH održavati biće preuređen. Tako će posetiocima na raspolaganju biti poseban komunikacioni centar s auditorijem sa sto sedišta u kojem će se održavati prezentacije, rasprave i intervjui s CEO-ima, restoranom i privatnim salonima za odmor za poslovne klijente i VIP goste.
 
SIHH je 2017. prvi put jedan dan bio otvoren za javnost, što se pokazalo veoma uspešnim, pa su organizatori odlučili da i 2018. poslednji dan Salona otvore za sve zainteresovane.
 
Na 28. ženevskom salonu satova očekuje se oko dvadeset hiljada posetilaca. 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -