22 / 01 / 22
- OGLAS -
NovostiRado s dijamantima

Rado s dijamantima

- Oglas -

Novi Radoov model HyperChrome Plasma Diamonds biće predstavljen nampredstojećem časovničarskom sajmu u Bazelu; ističe se dodatkom 56 dijamanata smeštenih na prstenu sata boje ružičastog zlata. Časovnik se elegancijom i prefinjenošću uklapa u svaku odevnu kombinaciju, a zbog udobnosti i uglađenog dizajna užitak ga je nositi.

Mehanizam sata je mehanički automatski kalibar ETA 2681 sa 25 rubina, 38-časovnom rezervom snage i crnim oscilirajućim rotorom. Funkcije su mu časovi, minuti, sekunde i datum.

Kućište prečnika 36 mm je od polirane, plazmom tretirane, visokotehnološke keramike. Kruna i dugme izrađeni su od PVD-om presvučenog nerđajućeg čelika boje ružičastog zlata i ukrašeni su sa 56 dijamanata. Safirno staklo je presvučeno nereflektujućim slojem s obe strane, a pozadina je providna. Vodootporno je do 50 metara.

Brojčanik modela je sivi sa oznakama sati u boji ružičastog zlata i kazaljkama presvučenim slojem bele Super-LumiNove. Prozor datuma nalazi se na 3 časa.

HyperChrome Plasma Diamonds ide uz narukvicu od polirane i plazmom tretirane keramike s trostrukom šnalom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -