05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPrvi dan SIHH-a uz Hermès, Baume & Mercier, Roger Dubuis i Panerai

Prvi dan SIHH-a uz Hermès, Baume & Mercier, Roger Dubuis i Panerai

- Oglas -

Prvog dana Ženevskog salona satova (SIHH), koji se održava od 15. do 19. januara, posetili smo izložbene prostore slavnih brendova Hermes, Baume & Mercier, Roger Dubuis i Panerai.

Hermes se ove godine premijerno predstavlja na Ženevskom salonu, pa je dosta pažnje posvećeno uređenju izložbenog prostora. Denis Montel, poznati arhitekt pariskog studija za uređenje enterijera RDAI koji često sarađuje s Hermesom, kreirao je topao i udoban, a ujedno i moderan prostor. Njime dominira velika drvena instalacija s interaktivnim animacijama, rad holandskog umetnika Levija van Veluva. Prostor je bogat privatnim separeima u kojima posetioci mogu u miru da saznaju sve o satovima koji ih zanimaju. U sklopu Hermesovog prostora je i mali bioskop rezervisan za prezentacije i konferencije za novinare.

Udarni model švajcarskog brenda Baume & Mercier ove godine je elegantni klasični sat Clifton Baumatic. Njega pokreće novi manufakturni automatski kalibar s revolucionarnim zapornim sistemom Powerscape™, silicijumskom oprugom nemirnice Twinspir™ i impresivnom petodnevnom rezervom snage.

Avangardna švajcarska časovničarska manufaktura Roger Dubuis i sada je u svom stilu izložila niz neobičnih haj-tek sportskih satova, a među njima se posebno ističu novi modeli iz kolekcije Excalibur Aventador S, inspirisani Lamborghinijevim superautomobilom Aventador.

Popularni brend Panerai ostao je veran prepoznatljivom dizajnu svoje klasične kolekcije satova Luminor koja je za ovu izložbu poboljšana i modernizovana.

Izveštaje sa SIHH-a možete pratiti i na našoj Facebook stranici Satovi i nakit.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -