05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPrvi Commander hronograf s COSC-ovim sertifikatom

Prvi Commander hronograf s COSC-ovim sertifikatom

- Oglas -

Švajcarski brend Mido predstavio je svoj prvi hronograf iz kolekcije Commander sa COSC-ovim sertifikatom. Novi Commander Chronograph Limited Edition sportski je sat čvrste konstrukcije i vrlo elegantnog, pomalo retro izgleda.

Kućište prečnika 42,5 mm izrađeno je od brušenog nerđajućeg čelika i s obe  strane je zatvoreno safirnim staklom. Vodootporno je do 50 metara. Čelični ram sata je poliran.

Na poliranom i lakiranom brojčaniku boje slonove kosti lepo se ističu detalji simbolične Midove narandžaste boje te dva velika tamnosiva podbrojčanika postavljena na 12 i 6 časova. Prozor za datum i dan u nedelji nalazi se na 3 sata, a male sekunde na 9 časova. Kazaljke i oznake vremena su presvučene Super-LumiNovom.

Sat pokreće ETA-in (Valjoux) automatski kalibar 7750 sa 25 rubina, 48-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma i dana u nedelji i hronografa. Ovaj kalibar s COSC-ovim sertifikatom fino je dekorisan ženevskim motivom i gravurom loga brenda, a radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas.

Commander Chronograph Limited Edition ide uz brušenu čeličnu narukvicu s preklopnom šnalom, a izrađen je u ograničenoj seriji od 999 primeraka.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -