22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiPrva izložba dijamanata u Beogradu

Prva izložba dijamanata u Beogradu

- Oglas -

Kompanija Maestro Jewelers, predstavnik jednog od najvećih svetskih proizvođača dijamanata IDC – Israel Diamond Center, prirediće prvu javnu izložbu dijamanata u Beogradu od 17. do 23. decembra radnim danima u svom prodajnom prostoru u Nušićevoj 12a.

Maestro Jewelers već 25 godina uživa poverenje domaćih klijenata za koje s pažnjom bira samo najbolje komade nakita vrhunske izrade. Ovoga puta predstavnici Maestro Jewelersa odlučili su da široj javnosti predstave izuzetnu kolekciju dijamanata koja u Beograd stiže iz IDC centra u Izraelu.

Izložbu će, u prisustvu vlasnika IDC-a Avija Tavisala, svečano otvoriti ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi. Od narednog dana 17. decembra, izložba će biti otvorena i za širu javnost, te će svi ljubitelji finog nakita biti u prilici da uživo vide neke od najskupljih i najluksuznijih komada dijamanata na jednom mestu. Ovo je jedinstvena prilika da posetioci na jednom mestu vide izuzetnu kolekciju vrednih dijamanata, koji se smatraju ne samo najlepšim nakitom već i najvrednijom ekonomskom investicijom za budućnost.

Izložba je otvorena od 17.12. do 23.12. radnim danima od 11.00 do 20.00 časova, osim petka od 11.00 do 16.00 časova.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -