20 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiProslava šezdesete godišnjice Speedmastera u Londonu

Proslava šezdesete godišnjice Speedmastera u Londonu

- Oglas -
Veliku, šezdesetu godišnjicu svog legendarnog modela Speedmaster Omega je proslavila u Londonu na posebnom događaju nazvanom Izgubljeni u svemiru (Lost in Space).
Proslavi su kao počasni gosti prisustvovali i poznati holivudski glumac Džordž Kluni i Baz Oldrin, čovek koji je 1969. noseći Speedmaster zakoračio na Mesec te ga tako učinio prvim satom u istoriji koji je nošen na tom Zemljinom satelitu. Bogata je i raznolika istorija Speedmastera, a njegovih 60 važnih modela iz perioda 1957-2017. bilo je izloženo na tom događaju. Ova tema večeri izabrana je upravo kako bi se odalo priznanje Speedmasteru za nenadmašnu ostavštinu u istraživanju svemira.
Omegin predsednik i CEO Rajnald Ešliman istakao je kako je ovo jedan od kultnih hronografa ne samo za Omegu već za sve muškarce i žene širom sveta koji ga nose i veruju mu svih ovih godina.
Među brojnim poznatim osobama koje su prisustvovale ovom događaju bila je i američka glumica Liv Tajler, britanska glumica Džema Arterton i britanska pevačica Eli Gulding, a druženje je završeno nastupom ESKA koji je izveo Space Oddity, hit Dejvida Bouvija.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -