03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPrefinjeni Rendez-Vous s Mesečevim menama

Prefinjeni Rendez-Vous s Mesečevim menama

- Oglas -

Rendez-Vous Moon Medium je novi model iz luksuzne kolekcije ženskih satova Rendez-Vous koji Jaeger-LeCoultre predstavlja na ovogodišnjem SIHH-u.

Sat ima kućište prečnika 34 milimetra, izrađeno od nerđajućeg čelika ili 18-karatnog ružičastog zlata, zavisno od modela. Ram sata je ukrašen dijamantima.

U kućište je postavljen manufakturni automatski kalibar 935A koji je ručno izrađen, sastavljen i dekorisan. Kalibar 935A ima ukupno 265 delova. Radi na frekvenciji 28.800 vibracija na sat i ima 40-časovnu rezervu snage i funkcije sati, minuta, sekundi i indikatora Mesečevih mena, koji je toliko precizan da kasni samo dan na svakih 985 godina.

Na srebrnom brojčaniku, ukrašenom motivom guilloché, ističu se plave kazaljke, veliki arapski brojevi te indikator Mesečevih mena sa svetlucavim prikazom Meseca plave boje.

Rendez-Vous Moon Medium je vodootporan do 30 metara, a ide uz kaiš od aligatorske kože ili čeličnu ili zlatnu narukvicu.

Jaeger LeCoultre Rendez Vous Moon Medium 2017 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -