05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPredstavljen TAG-ov sat posvećen Džejmsu Hantu

Predstavljen TAG-ov sat posvećen Džejmsu Hantu

- Oglas -

Lansiranje hronografa Formula 1 Quartz Chronograph 43mm James Hunt iz ograničene kolekcije, u verzijama s platnenim kaišem ili čeličnom narukvicom, rezultat je partnerstva švajcarskog proizvođača satova s Fondacijom Hunt, kao i kreativne saradnje s profesionalnim vozačem Fredijem Hantom, sinom čuvenog Džejmsa Hanta.

Novi model je predstavljen na Festivalu brzine Goodwood 2016, kome je TAG Heuer zvanični sat već šest godina. Tom prilikom se Klubu vozača festivala Goodwood, predvođenom Fredijem i Tomom Hantom, pridružio i proslavljeni holivudski glumac i vozač trka Patrik Dempsi.

TAG-ov paviljon je bio meka za ljubitelje automobila i satova, jer su, između ostalih, bili izloženi Hantov Lotus 59 i Red Bull Racing RB12, kao i aktuelni satovi iz TAG-ove ponude.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -