18 / 01 / 22
- OGLAS -
NovostiPREDSTAVLJAMO | Najnoviju verziju Submarinera i ostale Rolexove novitete za 2020.

PREDSTAVLJAMO | Najnoviju verziju Submarinera i ostale Rolexove novitete za 2020.

- Oglas -

U ženevskom sedištu Rolexa urednica Satova i nakita Mila Bulimbašić Botteri bila je na ekskluzivnom predstavljanju noviteta za 2020. godinu.

Nekoliko odabranih novinara i urednika prisustvovalo je najnovijem izdanju Submarinera ref. 124060. Rolex je nakon mnogo godina odlučio da redizajnira svoj ikonički model, model koji je, među ostalima, nosio čak i veliki Šon Koneri. Najnoviji Submariner ponovo ima kućište prečnika 41 mm, a sat pokreće obnovljeni mehanizam 3230.

Osim Submarinera bez datuma predstavljena je i nova linija Submariner Date koja dolazi s kalibrom 3235. U ovoj liniji najzanimljiviji je model sa zelenim brojčanikom, popularni Kermit koji definitivno odaje pravu prirodu Rolexa.

Pored obnovljene Submariner kolekcije predstavljeni su i novi modeli slavnog Oyster Perpetuala s kućištem prečnika 41 mm, te nešto manjim kućištem od 36 mm, ali u jako živnim, donedavno za Rolex nezamislivim bojama.

I za kraj, ali ništa manje atraktivan, tu je i novi model Sky-Dwellera koji dolazi s narukvicom Oysterflex.

Najnovije modele Rolexa predstavljamo i atraktivnim originalnim fotografijama, a detaljno ćemo ih prikazati u novom broju našeg časopisa Satovi i nakit.

Više o Rolexovim novitetima možete saznati na Rolexovoj službenoj web stranici.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -