21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiPosveta Seikovom prvom ronilačkom satu na Baselworldu

Posveta Seikovom prvom ronilačkom satu na Baselworldu

- Oglas -
Seikov novi ronilački model reference SLA017, dostupan u ograničenoj seriji od 2.000 primeraka u okviru kolekcije Prospex, zamišljen je kao posveta prvom Seikovom ronilačkom satu iz 1965. godine.
 
Čelično kućište novog modela, osim nekoliko modernih izmena poput nešto većeg prečnika (39,9 mm) i bolje vodootpornosti (200 m), identično je izvornom. Čak je i zadnji poklopac, kao i kod modela iz 1965, ukrašen motivom delfina.
 
Crni brojčanik s pravouglim reljefnim oznakama vremena i kazaljkama, te prozorčićem datuma na tri sata takođe je ostao gotovo nepromenjen.
 
Moderni elementi su manufakturni automatski kalibar 8L35 s 26 rubina i 50-časovnom rezervom snage, koji radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat, i čvrsti silikonski kaiš. Uz sat dolazi i čelična narukvica.  
 

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -