05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPoslednji dan SIHH-a u znaku A. Lange & Söhnea i Fondacije za...

Poslednji dan SIHH-a u znaku A. Lange & Söhnea i Fondacije za visoko časovničarstvo

- Oglas -
Poslednji dan ovogodišnjeg Ženevskog salona, koji je poseban i po tome što je otvoren za javnost, proteći će u znaku legendarnog nemačkog časovničarskog brenda A. Lange & Söhne i organizatora događanja Fondacije za visoko časovničarstvo.
U popodnevnim satima u auditorijumu će prvo nastupiti glavni izvršni direktor Langea Wilijam Šmit, direktor razvoja proizvoda Antoni de Has i časovničar Robert Hofman. Oni će razgovarati o dva popularna Langeova modela, Lange 1 i Zeitwerk, koji ove godine slave 25. i 10. godišnjicu nastanka.
Ostatak dana rezervisan je za Fondaciju za visoko časovničarstvo koja će održati predavanja i rasprave na teme etične i stabilne nabavke sirovina za izradu satova i nakita te različitih vrsta satnih komplikacija s naglaskom na njegovom veličanstvu – hronografu.
Svakodnevne izveštaje s ovogodišnjeg SIHH-a pratite na našem portalu, Facebook stranici Satovi i nakit i Instagram profilu @satoviinakit.

Foto: © SIHH 2019

SIHH 2019 Lange FHH 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -