22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiPortofino za dvoje

Portofino za dvoje

- Oglas -

IWC je nedavno predstavio vrlo romantičan dodatak popularnoj kolekciji Portofino – seriju satova za parove, kojima svi zaljubljeni mogu ovekovečiti neki važan trenutak ili izjaviti ljubav. Spareni Portofino Automatic i Portofino Automatic 37 predstavljaju brak dva različita modela koje veže klasičan i vanvremenski dizajn.

Satovi iz serije Portofino For Two imaju šest verzija od ružočastog zlata i dve verzije od nerđajućeg čelika. Kućište modela Portofino Automatic ima prečnik 40 mm, dok je kućište Portofino Automatica 37 nešto manje, 37 mm. Oba modela pokreće kućni automatski mehanizam sa 25 rubina, 42-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Brojčanik oba modela je jednostavan i nenametljiv, a istovremeno elegantan i prefinjen.

Satovi iz ove serije dostupni su sa opcionalnim detaljima poput dijamanata na ramu i različitim bojama brojčanika, a idu uz kaiš od aligatorske kože.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -