24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiPorsche i Chopard Superfast Chrono na Nurburgringu

Porsche i Chopard Superfast Chrono na Nurburgringu

- Oglas -

Porsche Motorsport LMP1 tim odneo je pobedu u trci od šest časova na Nurburgringu. Dva hibridna Porsche 919 automobila osvojila su prva dva mesta. Kompanija Chopard je drugu godinu zaredom bila oficijelni partner u merenju vremena. Trka je bila odlična prilika za predstavljanje Chopard Superfast Chrono Porsche 919 Jacky Ickx modela.

Ova serija biće proizvedena u svega stotinu primeraka. Izrađena je u bojama po kojima je čuveni Džeki Iks bio prepoznatljiv tokom trkačke karijere. Kontrast srebrnom brojčaniku prave plavi podbrojčanici i prsten. Kućište sata u prečniku ima 45 mm, a vodootporno je do 100 metara. Mehanizam sa oznakom 03.05-M. razvijen je i proizveden potpuno u okviru kuće. Poseduje COSC sertifikat, a rezerva snage iznosi 60 časova.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -