02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPočinje novi SIHH

Počinje novi SIHH

- Oglas -

U Ženevi se od 16. do 20. februara održava dvadeset sedmi Međunarodni salon luksuznih satova (Salon International de la Haute Horlogerie) gde svoje nove modele i inovacije izlažu najprestižniji svetski proizvođači satova.

Kao i prošle godine, Salon je organizovan u dva odeljenja. U glavnom odeljenju satove izlažu brendovi koji učestvuju svake godine – A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Greubel Forsey, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Van Cleef & Arpels i Vacheron Constantin, kojima su se ove godine pridružili švajcarski brendovi Girard-Perregaux i Ulysse Nardin.

U drugom odeljenju nazvanom Carré des Horlogers, koji promoviše nezavisne, alternativne i avangardne proizvođače satova, osim brendova koji su izlagali prošle godine – Christophe Clareta, H. Moser & Ciea, Hautlencea, HYT-a, Kari Voutilainena, Laurent Ferriera, MB&F-a i Urwerka, nove kreacije predstavljaju i brendovi Grönefeld, MCT-Manufacture Contemporaine du Temps, Ressence, RJ-Romain Jerome i Speake-Marin.

Ove godine na SIHH-u učestvuje rekordnih trideset izlagača pa je i sam prostor proširen na impresivnih 45.000 m2.

Posebna novost ove godine je i otvaranje za javnost poslednjeg dana održavanja Salona. Prva četiri dana su, kao i dosad, rezervisana samo za partnere, klijente, dobavljače i medije, dok će petog dana ulaz biti otvoren za sve zainteresovane koji su kupili ulaznicu i registrovali se na web stranici SIHH-a. Organizatori se nadaju da će ovaj potez omogućiti proizvođačima satova da bolje upoznaju svoju klijentelu.

I ove godine urednica Satova i nakita Mila Bulimbašić je na licu mesta pa novosti sa SIHH-a pratite na našoj web stranici i Facebook stranici Satovi i nakit.

Foto: © SIHH 2017

SIHH 2017 pocetak 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -