24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiPlava stotrojka iz Sinna

Plava stotrojka iz Sinna

- Oglas -

Jedna od najpopularnijih, a ujedno i najstarijih serija kompanije Sinn, dopunjena je limitiranim modelom u atraktivnoj plavoj boji. Ova vest će obradovati poznavaoce brenda, imajući u vidu da je proizvodnja poslednjeg plavog modela, 203 Arktis, obustavljena pre par godina.

Sinn 103 A Sa B poseduje plavi elektroplatirani brojčanik, kao i plavi umetak rotirajućeg prstena. Kontrast stvaraju podbrojčanici hronografa u srebrnoj boji. Primenjena „Ar Dehumidifying“ tehnologija sprečava magljenje sa unutrašnje strane. Kućište prečnika 41 mm ima safirno staklo sa obe strane, a vodootpornost mu iznosi 200 metara.

Sat pokreće dekorisani ETA (Valjoux) 7750 hronograf mehanizam. Dolazi u posebnom pakovanju sa dva kaiša: plavim kožnim i sivim tekstilnim. Opciono se može dobiti i metalna narukvica. Proizvedeno je 500 primeraka, a većina je već prodata po ceni od 1.999 evra.

Sinn 103 Blue

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -