19 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiPlava Panerai kolekcija

Plava Panerai kolekcija

- Oglas -
Panerai je predstavio novu kolekciju sa plavim brojčanicima koja će biti dostupna isključivo u Panerai buticima. Čine je četiri nova modela, dva iz Radiomir 1940 i dva iz Luminor 1950 linije.
Intenzivna plava boja brojčanika dolazi do još većeg izražaja zahvaljujući efektu sunčevih zraka. Brojčanici su izrađeni u sendvič konstrukciji, što garantuje bolju čitljivost u mraku jer je više luminiscentnog premaza.
Prva verzija Radiomir 1940 modela dolazi u kućištu od ružičastog zlata prečnika 45 mm. Pokreće je automatski P.2003/10 kalibar sa GMT funkcijom i rezervom snage od deset dana. Radiomir 1940 u čeličnoj verziji ima prečnik od 47 mm, a pokreće ga ručno navijani P.3000 kalibar sa trodnevnom rezervom snage.

Luminor 1950 modeli su u veličinama 45 mm i 42 mm. Prvi pokreće P.2003 automatski kalibar sa rezervom snage od 10 dana i GMT funkcijom, dok se u drugom nalazi automatski P.9001 sa trodnevnom rezervom snage i GMT funkcijom.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -