02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPiagetov nakit za savremenu ženu

Piagetov nakit za savremenu ženu

- Oglas -

Ova kolekcija je namenjena savremenim ženama koje žive užurbanim načinom života i koje spremno odgovaraju zahtevima društva, pa podjednako zanosno mogu izgledati u elegantnoj haljini za svečanu večeru, ali i u sportskom izdanju za igru s decom. Žene kojima se Piaget obraća su samostalne, nezavisne, neustrašive, slobodnog duha, bez granica.

Slogan ove kampanje „Jedan gest i svet je tvoj…“ otkriva čarobni svet nakita iz kolekcije Piaget Possesion. Ogrlice, prstenje, minđuše i posebnim narukvice mogu se nositi samostalno ili u kombinaciji s nekim drugim komadom nakita.

Nakit iz ove kolekcije pretežno je od ružičastog ili belog zlata kome poseban sjaj daje drago kamenje kojim je ukrašen. Noseći ovaj nakit, žene će se osećati zanosno i neodoljivo, baš kao što zaslužuju.


Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -