06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiPiaget u filmu o Džeki Kenedi

Piaget u filmu o Džeki Kenedi

- Oglas -
U novom filmskom hitu „Džeki“ oskarovka Natali Portman oživela je legendarnu američku prvu damu i ikonu stila Džeki Kenedi. Film prati četiri dana u njenom životu, a počinje upravo pre atentata na predsednika Džona F. Kenedija, koji se dogodio 22. novembra 1963. godine.
 
U to vreme Džeki Kenedi nosila je Piagetov nakit i zlatni sat, koji je prikazan i u nekoliko scena u filmu. Sat je imao ovalno zlatno kućište s dijamantskim obručem koji je uokvirivao brojčanik boje žada  i mrežastu zlatnu narukvicu.
 
Model koji je nosila Džeki Kenedi dostupan je u Piagetovoj kolekciji Extremely Piaget pod referentnim brojem G0A39210. Povodom izlaska filma Piaget je takođe na tržište plasirao dva nova modela inspirisana spomenutim satom: jedan ima kućište i narukvicu od 18-karatnog belog zlata i tirkizni brojčanik (ref. G0A42216), a drugi kućište i narukvicu od 18-karatnog ružičastog zlata i crveni brojčanik (ref. G0A42217).

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -