20 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiPiaget slavi šezdesetu godišnjicu Altiplana

Piaget slavi šezdesetu godišnjicu Altiplana

- Oglas -

Kao deo proslave šezdesete godišnjice Altiplana, Piaget je u Majamiju snimio seriju kratkih filmova s Johanesom Hojblom u glavnoj ulozi. 

Kao deo proslave šezdesete godišnjice Altiplana, Piaget je u Majamiju snimio seriju kratkih filmova s Johanesom Hojblom u glavnoj ulozi. U filmovima se pojavljuju i Hojblovi prijatelji Žislen Dival, Dejvid Miler i Rajan Kros, svi redom modeli. U ovim filmovima prikazana je svevremenska i jednostavna elegancija Piageta. Filmovi su nadahnutim novim Piagetovim motom – Sunčana strana života – kojim pozivaju sve ljude da žive punim plućima, a u njima se prati život mladog muškarca od zore do sumraka. Na taj način se prikazuje svestranost ovog sata i dokazuje njegov kvalitet koji traje još od 1957. godine. S obzirom na to da je izuzetno tanak, sat se gotovo i ne oseća na ruci, naprosto postaje kao druga koža.

Povodom velike godišnjice veoma tankog Altiplana Piaget je izdao i novi sat koji se vraća estetici i posebnom dizajnu Altiplana, ali s novim osvežavajućim bojama i besprekornim novim mehanizmima. 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -