21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiPetite Genève Petrović predstavio novi Rolexov butik u Porto Montenegru

Petite Genève Petrović predstavio novi Rolexov butik u Porto Montenegru

- Oglas -

Petite Genève Petrović i Rolex 25. maja 2018. s ponosom su otvorili najnoviji Petite Genève Petrović butik u Crnoj Gori. 

Smešten na samom ulazu luksuznog Regent Porto Montenegro hotela, novi prodajni salon, na zadovoljstvo entuzijasta, u prefinjenom ambijentu nudi impresivan izbor Rolex časovnika. U srcu izložbenog salona nalaze se modeli prestižne Oyster Perpetual kolekcije, simbola tradicije i inovacija.

Novi butik omogućuje posetiocima da zarone u glamurozan Rolex svet. Atmosfera je simbolično inspirisana podvodnim svetom, neraskidivo vezanim za istoriju i nasleđe kompanije, budući da je upravo Rolex izumeo prvi vodootporni časovnik, legendarni model Oyster. Nezaboravno Rolex iskustvo koje salon pruža posetiocima upotpunjeno je izuzetnom postavkom merača vremena.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -