19 / 09 / 21
- OGLAS -
NovostiPetite Genève Petrović i Rolex otvorili butik u Budimpešti

Petite Genève Petrović i Rolex otvorili butik u Budimpešti

- Oglas -

Petite Genève Petrović i časovničarski brend Rolex otvorili su luksuzni butik u prestižnoj Andraševoj aveniji u Budimpešti.

Novi butik se nalazi u prizemlju Palate Stern, izgrađene 1882. godine, a prostire se na 300 m2. U blizini butika nalaze se Mađarska državna opera, Institut za balet, Bazilika Svetog Stefana, nedavno otvoreni Hotel Ritz Carlton te obala Dunava s prestižni hotelima, što dovoljno govori o ekskluzivnosti lokacije.

U butiku Petite Genève Petrović posetioci i kupci mogu uz profesionalnu i stručnu uslugu da razgledaju i isprobaju bogatu kolekciju Rolexovih satova.

Sam butik predstavlja oličenje najnovijih Rolexovih dizajnerskih rešenja kombinovanih s lokalnim mađarskim arhitektonskim elementima, poput originalne štuko dekoracije koja celoj zgradi daje autentičan izgled. Neki od štuko elemenata prikazuju panoramu Budimpešte i Lančanog mosta. Tavanica butika je ukrašena finim dekorativnim elementima reprodukovanim iz 19. veka.

Sava Petrović, osnivač Petite Genève Petrović, na otvaranju butika u Budimpešti je rekao: „Veoma smo srećni što možemo da proslavimo tridesetogodišnjicu uspešnog partnerstva s Rolexom i otvorimo lepu i prostranu radnju u jedinstvenom i prekrasnom gradu poput Budimpešte.“

Petite Genève Petrović je porodična firma osnovana u Beogradu 1987. godine. Zvanični je dobavljač Rolexovih satova za Srbiju, Mađarsku i Crnu Goru. Sinovi osnivača Save Petrovića, Nikola i Petar, završili su prestižnu časovničrsku školu u Le Sentjeu u Švajcarskoj, kako bi uspešno nastavili da vode očev posao. Glavni cilj firme je da u potpunosti zadovolji želje i prohteve cenjenih kupaca, kojima su uvek na usluzi.

Rolex je jedan od vodećih švajcarskih proizvođača satova, s centralom u Ženevi. Kompanija, koju je osnovao Hans Vilsdorf 1905. godine, sinonim je za precizne, pouzdane i kvalitetne satove, koji su tokom godina postali simboli prestiža. Rolex je potpuno nezavisna manufaktura koja sama proizvodi sve delove za satove.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -