12 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiPelagos

Pelagos

- Oglas -

Tudorov Pelagos je pouzdan ronilački sat tradicionalnog sportskog izgleda, pogodan za intenzivno korišćenje u svim mogućim uslovima. Ovogodišnji model Pelagosa ujedno je i prvi sat s Tudorovim manufakturnim mehanizmom.

Matirano kućište prečnika 42 mm izrađeno je od titanijuma, vrlo laganog materijala otpornog na rđu, a s gornje strane je prekriveno safirnim staklom. Rotirajući ram od titanijuma ima keramički disk s luminiscentnim markerima za bolju vidljivost. Pelagos ima i automatski ventil za otpuštanje helijuma, čiji atomi mogu oštetiti sat u velikim dubinama. Vodootporan je do 500 metara.

Velike luminiscentne kazaljke i oznake vremena na jednostavnom matiranom brojčaniku garantuju dobru čitljivost.

Sat pokreće prvi Tudorov kućni automatski kalibar TUDOR MT5612 s 26 rubina, 70-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Kalibar ima silicijumsku spiralu nemirnice i poseduje COSC-ov sertifikat. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat.

Pelagos postoji u crnoj i plavoj verziji, a ide uz narukvicu od titanijuma s posebno dizajniranom šnalom koja omogućava lakše podešavanje tokom nošenja i dodatnim gumenim kaišem u odgovarajućoj boji s produžetkom za ronjenje.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -