18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiPelagos za levoruke

Pelagos za levoruke

- Oglas -
Profesionalni ronilački model Pelagos kompanije Tudor od sada je dostupan i u verziji za levoruke: krunica mu je sa leve strane kućišta, što omogućava nesmetano nošenje na desnoj ruci. Tudor je u prošlosti proizvodio ronilačke modele za nošenje na desnoj ruci (s krunicom na levoj strani kućišta). Takvi su, na primer, satovi pravljeni za ronioce francuske mornarice.
 
Svaki od novih Pelagos LHD satova biće numerisan. Odlikuje ih i nešto drugačiji brojčanik sa crvenim natpisom, dvobojni prikaz datuma, krem kazaljke i markeri. Ostatak specifikacija identičan je običnom Pelagos modelu. Kućište od titanijuma vodootporno je do 500 metara i ima prečnik od 42 mm. Mehanizam sata je razvijen u okviru kuće i nosi oznaku MT5612. Hronometarski je sertifikovan i poseduje rezervu snage od 70 časova.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -