21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiPARMIGIANI FLEURIER: Toric Chronomètre

PARMIGIANI FLEURIER: Toric Chronomètre

- Oglas -
Toric Chronomètre, reinterpretacija Parmigianijevog prvog sata predstavljena 2017, dobila je novu verziju (ref. PFC423-1600201-HA1241), koja se odlikuje upečatljivim tamnosivim brojčanikom ručno ukrašenim guillochéom.
 
Dodatnu notu luksuza satu daju aplicirane zlatne oznake vremena te izdužene kazaljke u obliku strele, koje su premazane luminiscentnim slojem.
 
Kućište dimenzija 40,8 x 9,5 mm izrađeno je od poliranog 18-karatnog ružičastog zlata, s obe strane je prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 30 m. Poseban detalj je nazubljeni ram sata.
 
U kućištu je smešten manufakturni automatski kalibar PF441-COSC s 29 rubina, 55-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Kalibar ima dva kućišta opruga, ukrašen je ženevskim motivom, ima  COSC-ov sertifikat i radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas. 
 
Sat ide uz smeđi Hermèsov kaiš od aligatorske kože sa zlatnom šnalom na ubod.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 25, leto 2019.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -