02 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiPanerai Radiomir 1940 3 Days Automatic

Panerai Radiomir 1940 3 Days Automatic

- Oglas -

Panerai je predstavio Radiomir 1940 3 Days Automatic sat sa novim P.4000 “in-house” mehanizmom. Radi se o atraktivnom modelu sa prečnikom kućišta od 45mm. Vodootpornost sata je dovoljnih 100m, a dolazi na aligator kožnom kaišu. Safirno staklo sa obe strane kućišta se podrazumeva.

Dizajn sata je prepoznatljiv za Panerai i prilično je jednostavan. Prikaz sekundi smešten je na “9h“, dok je brojčanik izrađen u više slojeva. Luminacija ima veštačku patinu, u skladu sa natpisom 1940 u nazivu ovog modela.

Novi P.4000 kalibar predstavlja pravu poslasticu za oči. Radi se o mehanizmu sa mikro-rotorom, što je omogućilo malu visinu od svega 3,95mm. Rotor je napravljen od tungstena, koji ima dosta veliku gustinu. Mehanizam radi na frekvenciji od 28,800 otkucaja po času. Sastoji se od 203 komponente, uključujući i 31 rubin. Rezervu snage od tri dana obezbeđuju dva burenceta sa glavnim oprugama.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -