19 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiPanerai Luminor Chrono Flyback Ceramica PAM 580

Panerai Luminor Chrono Flyback Ceramica PAM 580

- Oglas -

Novi Panerai Luminor Chrono Flyback Ceramica (PAM 580) predstavlja spoj odlika istorijskih modela ovog brenda s najnovijim tehnologijama. Napravljen je u prepoznatljivom Paneraievom stilu, s crnim keramičkim kućištem i kućnim P.9100 kalibrom. Kućište ima prečnik od 44 mm, izrađeno je od keramike koja se zasniva na cirkonijum-oksidu, a vodootporno je do sto metara. S obe strane je safirno staklo, tako da je kroz poleđinu vidljiv odlični flyback hronografski mehanizam s rezervom snage od tri dana.

Prikazivanje vremena merenog hronografom rešeno je veoma praktično i nenametljivo. Prva (plava) centralna kazaljka prikazuje merene sekunde, dok druga (presvučena rodijumom) prikazuje merene minute. Na brojčaniku se nalaze samo prikaz tekućih sekundi na 9 časova i datum, simetrično od njega.

Estetski zanimljivo rešenje su dugmići hronografa smešteni s leve strane kućišta, kao i veštačka patina na satnim indikatorima, brojevima i kazaljkama. PAM 580 dolazi na braon kožnom kaišu, a uz njega ide i rezervni gumeni kaiš.
Panerai Pam580 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -