18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiPametni sat za fudbalske sudije i fanove

Pametni sat za fudbalske sudije i fanove

- Oglas -

Povodom ovogodišnjeg Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji, pod geslom Hublot voli fudbal (Hublot Loves Football), ovaj popularni švajcarski brend je predstavio Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™, novi pametni sat kreiran kako bi fudbalskim fanovima olakšao i ulepšao praćenje najvećeg svetskog sportskog događaja. Zanimljivo je da je Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™ proizveden na zahtev Fife, kojoj je bio potreban pouzdan sat za fudbalske sudije koji dele pravdu na utakmicama prvenstva.

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji prvo je u istoriji na kome se koristi digitalna tehnologija za praćenje golova (tzv. goal-line tehnologija), a fudbalske sudije su preko Hublotovog pametnog sata direktno spojeni na nju. Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™ omogućava personalizaciju digitalnog brojčanika u boje i motive zastava 32 nacionalne reprezentacije koje učestvuju na takmičenju, a pored njih postoje i dva neutralna „lica“. Sat ide s dva kaiša – znojnicom od sunđera s grbom Svetskog prvenstva i crnim gumenim, a za navijače je u ponudi i treća varijanta – u bojama omiljene reprezentacije.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 23, leto 2018

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -