05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiOris za Valterija Botasa

Oris za Valterija Botasa

- Oglas -

Oris je za svog ambasadora Valterija Botasa, vozača Williams Formule 1, izradio ekskluzivni sat Williams Valtteri Bottas Limited Edition s robustnim 44-milimetarskim high-tech kućištem od ugljeničnih vlakana. Ram, krunica, donji poklopac i dugmići hronografa su od titanijuma, presvučeni crnim DLC-om. Sat je vodootporan do sto metara.

U kućište sata smešten je automatski kalibar Oris Cal. 674 (osnova ETA 7750) s funkcijama časova, minuta, sekundi, datuma i hronografa.

I brojčanik je od ugljeničnih vlakana, a interesantan detalj je motiv inspirisan startnom zastavicom. Kazaljke sati i minuta su presvučene SuperLumiNovom radi bolje čitljivosti. Podbrojčanici hronografa su na 6, 9 i 12 časova.

Williams Valtteri Bottas Limited Edition ide uz crni gumeni kaiš s šnalom od titanijuma, a izrađen je u ograničenoj seriji od 770 primeraka.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -