18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiOmega za nju i njega

Omega za nju i njega

- Oglas -

Za nju, tu je Omegin romantični model De Ville Ladymatic s kućištem prečnika 34 mm, izrađenim u kombinaciji čelika i tzv. sedna zlata, prekrivenim safirnim staklom i vodootpornim do 100 metara. Brojčanik i ram sata ukrašeni su dijamantima. Časovnik pokreće automatski koaksijalni kalibar Omega 8520 sa 50-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. I narukvica ovog modela je izrađena od kombinacije čelika i sedna zlata.

Za njega je idealan Omegin prepoznatljivi Seamaster 300 s čeličnim kućištem prečnika 41 mm, prekrivenim safirnim staklom i vodootpornim do 300 metara. Brojčanik je crn s žutim oznakama vremena i kazaljkama presvučenim slojem SuperLuminove. Ram sata se rotira u jednom smeru i ima crni keramički umetak s ronilačkom skalom. Časovnik pokreće automatski koaksijalni kalibar Omega 8400 sa 60-časovnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta i sekundi. Narukvica sata je od čelika.

Uz spomenute modele dostupan je i odgovarajući Omegin ženski i muški nakit i dodaci.

omega deville ladymatic seamaster 300 02

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -